Хенри Кисинджър: Киев да отстъпи земи на МоскваРусия и Украйна

...
Хенри Кисинджър: Киев да отстъпи земи на МоскваРусия и Украйна
Коментари Харесай

В Давос Кисинджър и Сорос се сблъскаха за Русия и Украйна

Хенри Кисинджър: Киев да отстъпи земи на Москва

Русия и Украйна са длъжни да седнат на масата на договарянията колкото може по-скоро. Украйна би трябвало да отстъпи територия на Русия, с цел да помогне за прекратяването на нашествието.
Западът е задължен да повлияе на Украйна за да възвърне договарянията с Русия, даже в случай че на Киев му се наложи да направи ред отстъпки.
Съединените щати и Западът не трябва да търсят срамно проваляне за Русия в Украйна, тъй като това може да утежни дълготрайната непоклатимост на Европа. В идеалния случай разграничителната линия би трябвало да бъде връщане към предходното статукво. Западните страни би трябвало да не не помнят смисъла на Русия за Европа, с цел да не бъдат пометени от моментните настроения.
Преговорите би трябвало да стартират през идващите два месеца, преди този момент да сътвори разтърсвания и напрежение, които няма да бъдат елементарно преодолими. Продължаване на военните дейности няма да значи независимост за Украйна, а нова война против самата Русия.

Джордж Сорос: Трябва да победим Путин

След последната среща в Давос ходът на историята се промени фрапантно. Русия атакува Украйна, което раздруса Европа до основи.
Европейският съюз е основан, с цел да предотвратява сходни неща. Дори когато войната свърши, както в последна сметка ще стане, обстановката в никакъв случай няма да се върне към това, което беше преди.
Инвазията може да е началото на Трета международна война и нашата цивилизация може да не я преживее.
Какво би трябвало да покажат двамата диктатори Владимир Путин и Си Дзинпин? Те ръководят посредством заплашване и вследствие на това вършат умопомрачителни неточности. Путин очакваше да бъде приветстван в Украйна като избавител. Си Дзинпин се придържа към политиката за нулев КОВИД, която не може да бъде поддържана.
Трябва да активизираме всичките си запаси, с цел да доведем войната до по-бърз край. Най-добрият, може би единственият метод да запазим нашата цивилизация е допустимо най-скоро да победим Путин. Това е изводът!
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР