Хенинг Шулц има нова любима тема: eлектрическите велосипеди. Той ежедневно

...
Хенинг Шулц има нова любима тема: eлектрическите велосипеди. Той ежедневно
Коментари Харесай

Все повече германски фирми мислят за здравето на служителите си

Хенинг Шулц има нова обичана тематика: eлектрическите колела. Той всекидневно се среща с сътрудниците си на паркинга за електрически колела на своя шеф - компанията за произвеждане на бойлери и отоплителни тела " Stiebel Eltron ", която има 2000 чиновници. Именно на паркинга Шулц приказва с сътрудниците си за трайностите на батериите, за най-хубавите велоалеи и за всичко останало, обвързвано с карането на сходен тип колело.

" Това е чудесна тематика, по която можеш да приказваш с хора от разнообразни отдели ", споделя Шулц, който е шеф на отдел " Комуникации ". Той знае какъв брой значими са персоналните диалози за поддържането на екипния дух. От една година насам на паркинга за колела идват тъкмо толкоз доста хора, колкото и на паркинга за коли. " Настроението на колоездачите е доста положително ", споделя Шулц и прибавя, че електрическите колела са обезпечени от компанията.

Той не би изминавал десетте километра до работното си място с елементарен велосипед - стресът би бил прекомерно огромен. Но с помощта на електрическото возило му е доста по-лесно. Работодателят му взел на лизинг общо триста електрически велосипеда - особено за чиновниците. Това не е единствената екстра, на която се радват работещите в тази компания. На тях им се оферират и безвъзмездни курсове по йога и пилатес, занимания с тенис, футбол и скуош.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР