Хеморагичната пневмония, от която се смята че е починало 3-годишното

...
Хеморагичната пневмония, от която се смята че е починало 3-годишното
Коментари Харесай

Какво представлява хеморагичната пневмония, погубила 3-г. дете в София

Хеморагичната пневмония, от която се счита че е умряло 3-годишното дете, постоянно приключва с съдбовен край, настояват експертите. Какво обаче предизвиква рисковата болест и какъв брой бързо се развива?

Хеморагичната пневмония е доста тежко затруднение, засягащо белия дроб, което може да бъде провокирано от бактерии, вируси или гъбична зараза, оповестява Bulgaria ON AIR.

Според експертите затруднението протича мълниеносно, а действието му върху човешкия организъм зависи от имунната система.
Проф. доктор Арман Постаджиян: Фамилната хиперхолестеролемия води до инфаркт на 35 години
Лечението на хеморагичната пневмония зависи от причинителя. Най-тежки са затрудненията, когато причинителят е вирус, а някои инфекции не могат да бъдат лекувани.

Тогава лекарите могат единствено да поддържат болния до момента в който неговата имунна система се оправи сама. Такива затруднения се получават най-често след грип.

Ако този вид пневмония е двустранна, тогава вероятността болният да се избави е оскъдна.

Спeциалистите са безапелационни, че универсални препоръки за това по какъв начин да се предпазим от подобен вид затруднения няма. Но е значимо да не подценяваме грипа и вирусните инфекции, да търсим лекарска помощ и да се имунизираме, в случай че боледуваме постоянно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР