Хем здравето е важно, хем стойте гладни! Или да ни

...
Хем здравето е важно, хем стойте гладни! Или да ни
Коментари Харесай

Галин бесен! Не иска да затварят дискотеките и баровете!

 Хем здравето е значимо, хем стойте гладни! Или да ни дават обикновени помощи, или да не ни затварят. Това мнение изрази Галин в своя инстаграм профил. Фолкпевецът е гневен поради затварянето на нощните заведения и питейните заведения.

" По-добре да си работим и в един миг да го изкараме този вирус, а не да ни оставят гладни ", подлага на критика решенията на Националния действен щаб чалга изпълнителят. Галин споделя пред почитателите си в обществените мрежи, че за него здравето е преди всичко, само че би трябвало и да се намерения за заетите в сектора, които съгласно него са над 150 хиляди

" Как ще обясните на една майка, която работи като сервитьорка в дискотека, че здравето е най-важно, когато тя няма 5 лв., с които да купи храна на децата си и никой от страната не вади 5 лв., с цел да й помогне " гневи се хитмейкърът.

Добричкият мачо споделя също, че получава десетки известия от лекари и медицински сестри, които го подлагат на критика остро поради позициите му. Той им дава отговор изрично: " Аз разбирам медицинския личен състав, само че разберете и вие, вашите заплати си вървят ".

Според Галин държавниците са видимо загрижени за хората, а действително всички в сектора би трябвало да останат гладни. Певецът е на мнение, че дължат най-малко обикновени помощи на всички сервитьорки, барманки, танцьорки и охранители.

" Луд съм, тъй като считам, че е по-добре вероятно, в случай че се разболея и го изкарам. При 95% от случаите минава и отпътува ", приключва ядосано Галин.

Продуцентът и реализатор на едни от най-големите летни шлагери този сезон поддържа министър-председателя Бойко Борисов и също е на мнение, че цялата страна би трябвало да е отворена, както е сега.

" Ще има повече инфектирани, само че в случай че няма да дават помощи, разновидността е единствено един - да работим. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР