Хем жегаво, хем тегаво. Такава мисъл мина през главата на

...
Хем жегаво, хем тегаво. Такава мисъл мина през главата на
Коментари Харесай

Весела Коледа

Хем жегаво, хем тегаво. Такава мисъл мина през главата на Премиера. След което се сети за националната мъдрост: „ Залудо работи, напразно не ваканцувай! “

Да, хората, дето са си надделели на масрафа, са се юрнали по курорти. И не избират българското, а маат гащи в Гърция и Турция.

Добре, че са румънците. Но те докараха чумата по свинете. Минават през Дунав мост, цапат, пък ние би трябвало да чистим.

Верно, че Румъния е над нас, а чумата е африканска и май би трябвало първо през нас да мине.

Но в тая работа ред няма. Вирусът е подло нещо – придвижват го мухи, комари, кърлежи. И хората, в това число и специалистите, го придвижват с обувките си.

Всеки може да го придвижи. Обаче сакън някой да не си намерения, че тъкмо Премиерът го е пренесъл, откакто се е прегръщал с Меркел!

Разбира се, ограничения ще бъдат взети. Кой различен, в случай че не Премиерът ще се оправи? Нали това му е работата – да взема решение международните проблеми, прелитайки с Фалкона си по всички страни, само че и да взема решение националните по места, обикаляйки с джипа си.

И това Той го прави при цялостна бистрота – който не има вяра, да гледа във фейсбук „ Премиерът от мястото на събитието “!

Няма по какъв начин – ограниченията ще са крайни. Това е методът. Ще се изколят свинете и толкова.

Още Сталин го е споделил: „ Няма прасета – няма проблем! “

Ама Хрушчов, като развенча Сталин и отстрани култа към личността, постоянно се снимаше измежду прасета. Даже в една газета тогава бяха пуснали фотография с текст „ Никита Сергеевич Хрушчов (в средата) измежду питомците на една свинеферма “.

От своето детство Премиерът неясно си спомняше Хрушчов. По-ярък бе споменът по какъв начин носи мръсотия на прасетата и яде филия, намазана със свинска мехлем. И се уригна на такава...

Но няма място за сантименталности – политиката желае жертви.

Обаче хората не щат да си колят свинете. Здрави били. Тия хора чували ли са, че около сухото гори и суровото? Това го знае всеки пожарникар.

Но чумата не се гаси с маркуч – с маркуч може единствено да се дезинфекцира.

Че и на митинги потеглят в отбрана на прасетата си. Е па това към този момент си е чиста скотщина. Даже се приказва, че навлизайки в политиката, Слави Трифонов, тъй като митингите още били мижави, ще прави кастинг за протестиращи.

Ако беше жив другарят Тодор Живков, несъмнено щеше да каже: „ Внимавай, Бойко, двама клоуни на клона ще вземат да счупят клона! Ха-ха-ха! “

Трябват крайни ограничения и това е!

Някакъв се размрънка по малкия екран, че е неразрешено на тия, дето събират трюфели, да вървят в гората, с цел да не разнасят болестта. Сигурно ще се яви на кастинга при Слави.

Ние прасетата отстраняваме, той за трюфелите циври. Баба му все трюфели е яла.

Тук Премиерът още веднъж се уригна на свинска мехлем, освен това напълно прочувствено.

Ама какво сме щели да вършим на Коледа, като в този момент през август изколим свинете?!

Верно – лято е, август. И жегаво е, и тегаво е. Но дано да е лято!

Нека посрещането на Коледа стартира в този момент!
Весела Коледа!
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР