helpkarma Изпитанията за малкия боец Марти от Варна не секват. Въпреки

...
helpkarma
Изпитанията за малкия боец Марти от Варна не секват. Въпреки
Коментари Харесай

Намериха донор за спасението на Марти от Варна, изпитанията пред малкия боец не секват

 helpkarma Изпитанията за дребния войник Марти от Варна не секват. Въпреки това родителите са обнадеждени, че борбата за живота на дребното им ангелче ще бъде извоювана, откакто е открит донор за решаващата костномозъчна трансплантация, научи Varna24.bg . Ето какво споделя в платформата helpkarma майката на момченцето:

" Здравейте благи донори, скъпи другари, близки, познати и непознати! За нашият дребен воин към този момент има открит донор и ние сме подготвени за дълго чаканото потегляне към Турция. През този пети курс Марти получи доста тежки затруднения, които той устоя като същински войник, едно от което провокира появяването на дълбока и огромна рана, в този момент се постанова да се направи пластика за по- бързото и възобновяване! Тъй като времето напредва и ни притиска, професора от Турция желае паралелно с подготовката за трансплантацията да направи и самата пластика! Стойността за която е 8000€, с помощта на всички Вас имаме тази сума и можем още понеделник да заминем!

Благодарим ви от сърце за цялата ваша поддръжка! Марти има потребност от вашата поддръжка и молебствия за напред!

След самата пластика 1 месец ще е интервала през който дребния ще бъде следен и подготвян за дълго чаканата трансплантация!

Благодарение на Вас имаме парички за тези спомагателни разноски! Бъдете здрави и благословени! "

Припомняме, че дребният Марти е първороден наследник на Венцислава и Даниел от  Варна.

След като родителите с смут научават, че момченцето е с диагноза " рак " и се нуждае от животоспасяващата костномозъчна трансплантация, те насочиха зов, споделен и от  Varna24.bg  за набирането на нужните 131 280 евро.  

Марти е роден на 4 април 2018 година след изцяло естествена бременност на неговата майка Венцислава. По време на обикновен профилактичен обзор и поредност кръвни проучвания е сложена диагноза остра лимфобластна проклетъчна левкемия. 

След поредност от акции за сравнително кратък интервал средствата, нужни за спасението на Марти бяха събрани. 

Varna24.bg  благодари на хората с огромни и положителни сърца, върнали вярата на Венцислава и Даниел в сложната им борба за спасяването на дребната им рожбичка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР