Hello Games пренася No Man’s Sky за Nintendo Switch. Това

...
Hello Games пренася No Man’s Sky за Nintendo Switch. Това
Коментари Харесай

No Man’s Sky излиза и за Switch

Hello Games придвижва No Man’s Sky за Nintendo Switch. Това стана ясно през тази седмица по време на постоянното издание на Nintendo Direct.

Switch изданието на играта ще пристигна с всички допълнения и характерности, добавяни за No Man’s Sky през последните пет години. По този метод, притежателите на конзолата на Nintendo ще могат да получат цялостен достъп освен до базовата игра, само че и до Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, Next и всичко това, което феновете на играта получиха в последните години. Ще могат да търсят запаси, да изследват десетки планети и да опознават техните жители, да ги колонизират и да се забавляват в процедурно генерираната галактика на играта.

„Мнозина от нашата общественост имат Switch конзоли, като второ гейм устройство и за нас е наслаждение, че имаме опцията да им предложим различен метод за игра – без значение в дока или до момента в който са в придвижване. На всичките десетки милиони геймъри, за които Nintendo Switch е тяхната съществена подпора, ние може най-сетне да им представим нашата галактика и да ги приемем в нашата голяма и непрекъснато растяща общественост. Изданието за Nintendo Switch е единствено една от многото вълнуващи вести, които имаме да съобщим на общността си през 2022 и нямаме самообладание да покажем върху какво работим в напълно близко бъдеще“, пишат Hello Games в анонса си на Switch версията на играта, която ще направи своята премиера това лято.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР