Хеликоптерът на Гранична полиция, който помагал на Пътна полиция като

...
Хеликоптерът на Гранична полиция, който помагал на Пътна полиция като
Коментари Харесай

Хеликоптерът, помагал на КАТ, дал сигнал за едно нарушение

Хеликоптерът на " Гранична полиция ", който помагал на " Пътна полиция " като следи за нарушаване от въздуха, е подал сигнал за едно нарушаване, заяви основен контрольор Петър Соколов от " Пътна полиция ". Става дума за водач, който карал в спешната лента.

Тепърва ще се преглеждат фрагментите от камерите на машината, вследствие на което ще има и други глобени, изясни служителят на реда.

Той уточни, че интервенцията продължава и през днешния ден. Този път обаче ще се следи за трафика от морето към София. На пътните служители на реда ще оказва помощ и хелипкотер на " Гранична полиция ", както и чиновници на Министерство на вътрешните работи в цивилни коли, които ще подават сигнали за извършители до сътрудниците си.

В ранната заран са станали две тежки произшествия, изясни Соколов. При едната край Първомай " Фолксваген Голф 2 " забил откъм гърба трактор с влекач. Загинали са трима души от Голфа. Предполага се, че повода за случая е висока скорост.

В другата тежка злополука, станала малко преди 9 ч. в региона на Лом, водачът не се съобразил с червен светофар да не минава през жп прелез. От удара сред колата и влака, е умряла 38 - годишна жена, която се е возила в лекия автомобил. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР