Хеликоптерът ковчег на Коби Брайънт, който се разби вчера в

...
Хеликоптерът ковчег на Коби Брайънт, който се разби вчера в
Коментари Харесай

Хеликоптерът на Коби Брайънт не е трябвало да лети във фаталната неделя

Хеликоптерът ковчег на Коби Брайънт, който се разруши през вчерашния ден в Калифорния и провокира гибелта на баскетболната легенда, 13-годишната му щерка Джиана и още няколко индивида на борда, не е трябвало въобще да лети във съдбовната неделя. Причина за това е било неприятното и мъгливо време, което в последна сметка е провокирало злополуката, написа Дейли Стар. Федералната авиационна администрация продължава да проверява трагичния случай, само че представителят Джош Рубенщайн съобщи пред CNN, че времето в неделната заран не е отговаряло и на минималните стандарти за хвърчене на полицейския департамент в Лос Анджелис. Именно поради мъглата органите на реда са спрели от полети всички свои хеликоптери в деня на нещастието.



В Туитър бе публикуван аудиоклип с 2-минутна връзка сред водача на хеликоптера и индивида от въздушния надзор, от който излиза наяве, че летателният уред е летял прекомерно ниско и че видимостта е неприятна. В последна сметка сигналът се губи, хеликоптерът изчезва от радарите и секунди по-късно се разрушава.

Бивш водач, управлявал хеликоптера на Коби сред 2014 и 2016 година, съобщи, че е изключено техническа щета да е била причина за злополуката. Според Курт Дийц той е бил в чудесно положение и няма по какъв начин моторът да е отказал. От думите му също по този начин излиза наяве, че летателният уред е благосъстоятелност на чартърна компания с репутацията на „ доста добра по поддръжката “./ Трафик Нюз

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР