HeleCloud, технологичният консултант в AWS (Amazon Web Services) платформата и

...
HeleCloud, технологичният консултант в AWS (Amazon Web Services) платформата и
Коментари Харесай

HeleCloud претендент за водеща европейска консултантска компания

HeleCloud, софтуерният съветник в AWS (Amazon Web Services) платформата и снабдител на услуги за ръководство, се развива с бързи и постоянни темпове.

Само за две години от основаването си, тя се подрежда измежду кандидатите за водеща европейска консултантска компания за облачни услуги и снабдител на услуги за ръководство.

Очаква се оборотът на компанията за 2018 да надвиши четири пъти миналогодишния.

През 2018 година в HeleCloud са наети 42 нови чиновници, като се възнамерява до края на годината екипът да се разрасне до 60.

Ръстът на чиновниците е четирикратен по отношение на миналата година.

Компанията има повече от 40 клиенти и сътрудници от Съединени американски щати и шест страни от Европа, Близкия Изток и Африка. Екипът ѝ е работил по 35 плана.

В портфолиото на HeleCloud се подреждат клиенти като Viber, Endel, NEX Group и Zopa. Компанията е осъществила планове за организации от финансовия, телекомуникационния и институционалния бранш.

„ HeleCloud беше способен, еластичен и приближен сътрудници за Viber. Ние предлагаме услугите им на организациите, които имат предпочитание да покачат сигурността на облачните си системи “, споделя Амир Иш-Шалом, основен проектант, Viber.

През октомври HeleCloud разгласи инвестиция от 2 млн. английски паунда, която получава от водещия фонд BGF. Зад него стоят банки като Barclays, HSBC, Lloyds, RBS и Standard Chartered.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР