Хелън пуши и пи цял живот и посрещна 105 години

...
Хелън пуши и пи цял живот и посрещна 105 години
Коментари Харесай

Не съществува тайна на дълголетието, призна една лоша 105-годишна баба

Хелън пуши и пи цялостен живот и посрещна 105 години в цветущо здраве (ВИДЕО) В младостта си ходела на работа непосредствено от кръчмата

Когато отпразнуваш 105-тия си рожден ден, хората си мислят, че криеш някаква загадка, някакъв елексир на дълголетието или си следвал специфичен режим през целия си живот.!05-годишната Хелън Грейнър от Флорида обаче, твърди, че загадка няма.

В изявление за телевизионния канал WTSP тя си напомня целия си живот, по време на който е пушила цигари, пиела е алкохол и танцувала до зори по нощните клубове.

"Никога не съм очаквала да пребивавам толкоз дълго. Никой в моето семейство не е живял толкоз дълго. Не знам (каква е тайната на дълголетието)! ", споделя Хелън Граниър от Палм Харбър пред локалния ефирен канал WTSP.

Граниър отпразнува своя 105-ти рожден ден в неделя в Корал Оук, където е живяла през последните девет години.

По време на изявлението столетницата си напомня разнообразни случки от своя живот, минал в смях, танци и веселби. През всички тези години старицата, която на млади години била бунтарка и постоянно вървяла против течението, в никакъв случай не се е ограничавала от нещо. Тя пиела и пушела и се забавлявала до насита.

"Аз пиех бира и пуших цигари и правех всичко… Оставах до късно, нали разбирате, танцувах до полунощ по клубове, а след това отивах на работа ", спомня си буйната си младост Хелън.

Тя обичала да танцува, само че брачният партньор й по този начин и не й разрешил да отиде в Лас Вегас, с цел да тества шанса си и в хазарта.

"(Съпругът ми) нямаше да ме заведе до Вегас, тъй като знаеше, че ми харесва да играя рисковано. О, обичах да играя на ротативките и когато мъжът ми умря аз, несъмнено, отидох във Вегас ", споделя още столетницата, която помни някои от събитията толкоз ясно, като че ли са се случили през вчерашния ден.

Макар да била едвам 5-годишна, когато Първата международна война завършила, тя твърди, че помни това време. Спомня си и деня, в който получила шофьорската си брошура, въпреки да признава, че не помни по кое време е почнала да кара.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР