Хелън Мирън винаги е била от актрисите, които не се

...
Хелън Мирън винаги е била от актрисите, които не се
Коментари Харесай

Дръзка на 73: Хелън Мирън покори Кан с розова коса и блестяща рокля

Хелън Мирън постоянно е била от актрисите, които не се опасяват да бъдат себе си и да заявят гласно мнението си. Тя е измежду холивудските дами, които ни опустошават със стила си и постоянно наподобяват класно.

И този път Хелън не ни разочарова с наличието си на фестивала в Кан. Актрисата за следващ път се утвърди като фешън икона. Носителката на Оскар се появи на премиерата на Les Plus Belles Annees D’une Vie (Най-красивите години в един живот) с коса, боядисана в неясно розово. Късата и пригладена обратно прическа на Мирън й придаваше дръзновен, съвременен и в същото време грациозен тип, а цвълшебната й златна рокля на Elie Saab бе като направена особено за нея!

Вижте тук дръзката и красива визия на Хелън Мирън >>>

 хелън мирън Getty/Gulliver

Хелън е жена на доста гении. Преди 15 години тя получи званието дама-командор на Британската империя от самата кралица Елизабет поради приноса ѝ към драматургията. Тя завоюва три "Златни глобуса " и 4 награди "Еми ". Спечели и "Оскар " за ролята си на кралица Елизабет в драмата "Кралицата " през 2007 година. Печелила е и още куп други самопризнания, само че няма да имаме задоволително място да изброим всички.

Тя е и това момиче, което през 60-те и 70-те години се появяваше съвсем голо във филми като "Калигула ". Тя е дамата, която затвори устата на нагъл английски кореспондент, който я питаше дали женските ѝ атрибути ѝ оказват помощ да си намира функции в киното... и то в изявление през 1975 година!

 хелън мирън Getty/Gulliver

Ето за какво не е по никакъв начин изненадващо, че на 73 тя продължава да господства по аления килим и да раздава уроци по жанр и класа на по-младите си колежки в промишлеността.

Мирън постоянно е считала, че възрастта не е недостатък и че единствената цел в живота на една жена не трябва да е единствено да роди и отгледа децата си. В свое откровено изявление тя показа неотдавна за какво е решила да няма деца.

Децата като че ли в никакъв случай не са били в дневния ми ред. Бях прекомерно заета с това да бъда актриса. Не можех да си показва по какъв начин бих могла да вмъкна едно дете в всекидневието ми, без то да страда от обстоятелството, че нямам време за него. Не съм взимала извънредно решение, че не желая деца, само че все си споделях "следващата година, идната година, до момента в който в един миг... към този момент нямаше "следваща година " и опция за бебе.

Актрисата разкрива още, че не съжалява, че няма свои деца, тъй като има огромно семейство и има децата на брачна половинка си, които приема за изцяло задоволителни.

Вижте тук дръзката и красива визия на Хелън Мирън >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР