Хелън Дейкин и съпруга й Крис имали нетрадиционно домакинство. Тя

...
Хелън Дейкин и съпруга й Крис имали нетрадиционно домакинство. Тя
Коментари Харесай

Тя оставила дъщерите си със съпруга и заминала в командировка, сега ще съжалява цял живот

Хелън Дейкин и брачна половинка й Крис имали нетрадиционно домакинство. Тя била тази, която се грижила за фамилията и носила парите у дома, съобщи " Блиц ".

Когато заминавала на служебно пътешестване, мъжът й оставал у дома с двете дъщерички Пърл - на четири години и дребната Айрис. Един ден Хелън трябвало да замине за Лондън и надали е знаела, че когато се върне, нищо няма да бъде, както преди. Според Daily Mail Хелън позвънила на брачна половинка си от мобилния си телефон, с цел да се увери, че всичко е наред, само че когато той не й вдигал, помислила, че се  грижи за децата. В осем вечерта получила ужасяващата вест. Майка й отишла в дома им, с цел да види Крис и момиченцата.



В къщата било мрачно.  Накрая схванала, че двете дребни момиченца били сами у дома през целия ден с тялото на татко си. Той получил инфаркт и починал. Когато децата не отишли на детска градина, учителка се обадила на бащата. Той не си вдигнал телефона, а тя решила, че фамилията има проблем и повече не звънила.  Сега Хелън моли към всички учебни организации да не се успокояват, в случай че някой от родителите не отговори.



Тя е уверена, че в случай че някой би разкрил брачна половинка й по-рано, той би бил жив. Когато момиченцета видели, че татко им не мърда и лежи на земята, те се гушнали в него и прекарали цялото време по този начин, до момента в който баба им не пристигнала да види какво става.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР