Хеклери, ядосани от съпротивата на президента Байдън на прекратяването на

...
Хеклери, ядосани от съпротивата на президента Байдън на прекратяването на
Коментари Харесай

Антиизраелски протестиращи бяха извадени от събитието за одобрение на UAW на Байдън само един ден след многократни подигравки

Хеклери, ядосани от съпротивата на президента Байдън на прекратяването на огъня в Газа, още веднъж му откраднаха шоуто в сряда – този път на събитие, на което Обединените Автомобилните служащи поддържаха Байдън за преизбиране и отхвърлиха играта на Доналд Тръмп за профсъюзни гласове.

„ Спрете огъня в този момент! “ жена, носеща куфия, извика, размахвайки пестник, до момента в който я блъскаха към изхода в хотелско място за събития покрай Белия дом.

Поне двама други протестиращи, единият от които държеше палестинско знаме, бяха отвлечени, демонстрираха фрагменти, оповестени на X от репортерката на New York Times Кейти Роджърс.

Смущенията бяха заглушени от членове на профсъюза, скандиращи „ UAW! UAW! “

Това беше последният случай, в който Байдън е бил преследван поради поддръжката му за нашествието на Израел за премахване на Хамас от власт в Газа след изненадващите офанзиви на терористичната група на 7 октомври, които убиха към 1200 в Южен Израел.

Големи протестни шествия вандализираха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР