Хегемонът в българската Първа лига и настоящ лидер в първенството

Хегемонът в българската Първа лига и настоящ лидер в първенството ...

ЦСКА не се предаде срещу Лудогорец, но не успя да обърне шампионите.

Хегемонът в българската Първа лига и настоящ лидер в първенството Лудогорец оцеля в гостуването си на "Българска армия" и стигна до 1:1 в столицата срещу ЦСКА, а съдията се превърна в главно действащо лице, отсъждайки едва 2 минути добавено време, въпреки че гостите бавеха играта, а при червения картон на Сисиньо играчът излизаше 3 минути от терена.
През първото полувреме падна един гол, който беше дело на Кешеру в 29`, а ЦСКА успя да изравни в 68` с красиво попадение на Кирил Десподов. Истинската драма обаче беше в самия край на срещата.
След поредния груб фаул на Сисиньо защитникът на Лудогорец получи втори жълт и респективно червен картон. Бранителят на "орлите" напускаше терена около 2 минути, а след това Антони Здравков направи и смяна в състава си. Въпреки това главният рефер Николай Йорданов отсъди 2 минути продължение на фона на червения картон, попадението и общо над 11-те нарушения през второто полувреме, в което бяха извършени и 5 смени.
Заради решението Нестор Ел Маестро легна и не вярваше на случилото се, а феонвете на ЦСКА побесняха и почнаха да хвърлят различни предмети към терена. Мачът продължи още 4 минути след редовните 90, но футбол почти не се игра, а двата тима разделиха точките.
Подробности за мача ЦСКА - Лудогорец четете в Sportlive.bg.

Източник: actualno.com