Хечбекът Hyundai Veloster N е превърнат в мощен електрически автомобил, който

...
Хечбекът Hyundai Veloster N е превърнат в мощен
електрически автомобил, който
Коментари Харесай

Hyundai RM20e – електрически, 810 к.с., 0-100 под 3 секунди! - видео

Хечбекът Hyundai Veloster N е трансфорат в мощен електрически автомобил, който може да ускори до 100 км / ч за по-малко от 3 секунди. Прототипът беше показан
на автомобилното ревю в Пекин, открито на 25 септември, Hyundai представи чисто нов първообраз на електрически хечбек, наименуван RM20e. Моделът дебютира има за цел да покаже големия капацитет на компанията, който тя има намерение да реализира в бъдещи електрически превозни средства.

Машината е развита въз основата на състезателния Hyundai Veloster N и е утвърден за употреба по публични пътища. Външно прототипът има нещо общо със съплатформения си модел, само че в по-голямата си част е планиран в собствен собствен уникален жанр. Външността на RM20e се отличава с челен сплитер от въглеродни влакна, необятни арки на колелата, масивен заден дифузьор, голямо антикрило, огромни въздухозаборници и 19-цолови джанти.



Hyundai не разкрива огромна част от интериора, само че оповестеното видео разкрива дигитален инструментален клъстер, голям инфоразвлекателен екран, волан в стил Veloster N TCR и спортни седалки Sabelt с шестоточкови колани.

Прототипът се задвижва от електрически мотор, който може да доставя до 810 к.с. мощност и 900 Нм въртящ миг. Този агрегат разрешава на автомобила да ускорява от нула до първата „ стотица “ за по-малко от три секунди и да развива максимална скорост от 250 км / ч. Капацитетът на акумулатора на модела е 60 кВтч, само че пробегът с едно зареждане засега остава необявен.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР