Хебър спечели с 3:1 гостуването си на Ботев (Ихтиман).Мачът беше

...
Хебър спечели с 3:1 гостуването си на Ботев (Ихтиман).Мачът беше
Коментари Харесай

Хебър с обрат и нова победа

Хебър завоюва с 3:1 гостуването си на Ботев (Ихтиман).Мачът беше от 5-ия кръг на Трета Югозападна футболна лига и се игра на безпристрастен терен в Долна баня поради наказването на символичните домакини от Ихтиман.

Срещата не стартира добре за гостите, които позволиха гол още във втората минута на мача. Хебър се върна в срещата единствено 8 минути по-късно, когато след пас на Александър Александров Стефан Лачов с глава възвърне равенството – 1:1. До края на полувремето и двата отбора имаха своите обстановки, само че нов гол не падна.

В първите 15 минути на втората част Танчо Калпаков освежи състава на Хебър с две смени. Георги Недялков смени Александър Александров, а Атанас Велев влезе на мястото на Николай Хаджиниколов. В 64-aта минута стражът на Ботев капитулира за повторно след добавка на Недялков и Хебър поведе.

Гостите взеха решение мача в 86-aта минута, когато при една от контраатаките си Иван Иванов получи добър извеждащ пас, напредна и вкара трети гол за тима от Пазарджик.

Въпреки новата си победа Хебър остава на второ място в класирането на Трета Югозападна футболна лига, защото Пирин (Разлог) завоюва визитата си на Рилски състезател с 2:0 и резервира цялостен точков актив.
Югозападна Трета лига 5 кръг, събота 1 септември  Ботев (Ихтиман) 1:3краен резулат  Хебър (Пазарджик)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР