Хебър се класира на финала за Купата на България по

...
Хебър се класира на финала за Купата на България по
Коментари Харесай

Даниел Пеев: Нашият отбор се бори, но Хебър побеждава

Хебър се класира на финала за Купата на България по волейбол при мъжете след победа с 3:1 против Монтана. Полуфиналната намира се игра през днешния ден в зала " Младост " в Бургас.
 Хебър е първият финалист в шампионата за Купата на Българи (снимки)
" Хебър е добър тим. Дори когато не играе доста мощно и не е покрай върховата си игра, равнището, което поддържа, е задоволително положително. Имат характерности, които могат да измъкнат тима в избрани обстановки. Направихме повече неточности от сервис. Опитахме се да бием прекрасен сервис, с цел да можем да блокираме в края на мрежата. В третия гейм се получиха повече неточности, които продължиха и в четвъртия. Нашият тим се бори. С оглед на положението, в което сме, се постарахме да се представим добре, да играем до края ", разяснява треньорът на Монтана Даниел Пеев в ефира на Нова спорт.

" Имахме концепция в случай че посрещаме добре, да играем повече с центровете, да нападаме през средата на игрището, тъй като крайните блокиращи са положителни. Посрещахме добре, само че чаках по-резултатна игра от центровете в офанзива. И в някои топки - по-добро показване на блок. Но това са нюанси ", добави наставникът на Монтана.



" Не можем да приказваме за изненада от Хебър. Дори Георги Братоев, който обича да следи и да си трансформира играта в придвижване, в по-голямата част от мача разпределяше по метода, по който чакахме. Има по-добри реализатори от другата страна на мрежата. Ние, предвид на проблемите на крайните ни играчи, не бяхме на 100 %. Но някой от тях направиха добър мач ", приключи Пеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР