Хебър се класира на финала за Купата на България по

...
Хебър се класира на финала за Купата на България по
Коментари Харесай

Атанас Петров: Играхме като отбор, което е много важно

Хебър се класира на финала за Купата на България по волейбол при мъжете след победа с 3:1 против Монтана. Полуфиналната намира се игра през днешния ден в зала " Младост " в Бургас.

" Определено не ги надиграхме по детайли, а с групова игра. Играхме като тим, което е доста значимо в такива борби и на този стадий от шампионата ", съобщи треньорът на Хебър Атанас Петров пред Нова спорт.

" И двата тима биха добър сервис, имаха и неуверени моменти. Ние имахме проблеми в посрещане, които успяхме да компенсираме с положителни изяви в офанзива на високи топки, а те не можаха да си отиграят тези високи топки. Може би там също имаше разлика. Раздаването на момчетата в отбрана, организацията блок отбрана и самостоятелни изяви ни помогнаха ", разяснява треньорът на Хебър.
 Хебър е първият финалист в шампионата за Купата на Българи (снимки) " Гледаме да не вършим доста сложни неща, а да играем без да импровизираме доста. Те не съумяха да излязат от тази дупка, в която бяха изпаднали на мрежата по едно време.

Нямаха положително отиграване на мрежата. Падна им играта и ние, несъмнено, използвахме това и отиграхме няколко контраатаки ", сподели още Петров.

" Загубихме втория гейм, поради наши неточности, а не поради по-силна игра на Монтана ", добави той.

" Много разчитаме на високата обсада на Теодор Тодоров и на неговите значими отигравания във значими моменти. Той ще бъде значима част от нашия тим. Нека това да е сложното, да имаме доста огромен избор при центровете. Всеки от тях е доста мощен в даден детайл. В взаимозависимост от мачовете, ще предпочитам най-хубавия вид за тима ", приключи Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР