Хебър приема Черно море в първия мач от неделната програма

...
Хебър приема Черно море в първия мач от неделната програма
Коментари Харесай

Хебър срещу Черно море в дебюта на Любо Пенев

Хебър приема Черно море в първия мач от неделната стратегия на 25-ия кръг във футболната ни efbet Лига.

Двубоят ще бъде формален дебют за Любослав Пенев отпред на домакините. Той към този момент води " зелените " в две контроли по време на паузата - победи над Миньор (3:0) и загуба от отбора на Александър Томаш (2:3).

Ел Голеадор има извънредно сложна задача да избави от изпадане Хебър. Отборът се намира на 15-о място с едвам 16 точки. Пазарджиклии са в серия и от три следващи загуби.

Черно море заема шесто място във краткотрайното класиране, като води борба за място в първата шестица след края на постоянния сезон.

" Моряците " съкрушиха ЦСКА в шампионата за националната купа през седмицата и се класираха на полуфинал. Там техен противник ще е Лудогорец.

Треньорът на варненци Илиан Илиев получи положителни вести, откакто в групата за днешния мач попаднаха Николай Златев и новото попълнение Едгар Пачеко.

Главен арбитър на мача е Радослав Гидженов. Срещата започва през днешния ден от 15:15 часа и е директно в ефира на Диема спорт, а по традиция Novsport.com ще наблюдава развиването й в действително време.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР