Хебър посреща Пирин в мач от кръг номер 9 на

...
Хебър посреща Пирин в мач от кръг номер 9 на
Коментари Харесай

Хебър ще прекъсва лошата серия срещу Пирин

Хебър посреща Пирин в мач от кръг номер 9 на efbet Лига. Срещата стартира в 17:30 и ще бъде излъчена по DIEMA SPORT . НА Gong.bg също ще следим всичко в действително време.

Домакините демонстрираха доста положително лице до тук през сезона, само че в последните 2 кръга трябваше да се примирят с поредни загуби. Локомотив Пловдив и Левски се оправиха с отбора на Любослав Пенев, само че " гробарите'' играха като еднакъв с еднакъв против надалеч по именитите си противници. 

Сега Хебър ще опита да постави завършек на тази " черна " серия, а надали има по-благоприятен противник за това, от разтърсения Пирин.

" Орлетата " са в нежелано състояние. Гостите в днешната среща имат единствено една точка и един маркиран гол в осемте си мача до тук. Равенството пристигна против Ботев Пловдив, а попадението падна още в първия кръг против Берое.

Това значи, че от 14-ти юли Пирин не е поразявал противниковата врата. Моментът за отбора от Благоевград е подобаващ за крачка в вярната посока и момчетата на Иво Тренчев не би трябвало да бъдат подценявани.

Главен съдия на срещата е Георги Гинчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР