Хебър посреща Левски на стадион Георги Бенковски в Пазарджик в

...
Хебър посреща Левски на стадион Георги Бенковски в Пазарджик в
Коментари Харесай

Левски излиза срещу Хебър с амбицията да прекъсне негативна серия

Хебър посреща Левски на стадион " Георги Бенковски " в Пазарджик в мач от 22-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 14:15 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно за вас към конфликта минута по минута.

Пазарджик ще одобри първия " огромен мач " за сезона, откакто тимът до момента играеше най-вече на стадион " Васил Левски ". Венсан Марсел и Георги Вълчев са осъдени и ще отсъстват от състава, което е тежък удар по упоритостите на домакините. Добрата вест е, че Ивайло Михайлов се завръща и може да вземе присъединяване в срещата. Звонимир Микулич има спекулации, че е контузен и той също ще бъде под въпрос за престоящия конфликт.

Левски към този момент записа най-дългата серия без победа от всички тимове през този сезон. Ивелин Попов е осъден за срещата и няма да може да вземе присъединяване. Николай Михайлов е болен, тъй че още веднъж под рамката на " сините " се чака да застане младата вяра Пламен Андреев. Георги Дерменджиев, който е някогашен ментор на Лудогорец, изрази поддръжката си към Левски и съобщи, че клубът върви в вярната посока.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР