Хебър (Пазарджик) проведе първата си тренировка за новия сезон. Тя

...
Хебър (Пазарджик) проведе първата си тренировка за новия сезон. Тя
Коментари Харесай

Хебър започна предсезонната си подготовка

Хебър (Пазарджик) организира първата си подготовка за новия сезон. Тя се състоя в спортна зала “Васил Левски” при закрити врата, заради актуалните наредби и противоепидемичните ограничения, само че все пак правилни почитатели посрещнаха тима пред залата.

Хебър стартира подготовката си в съвсем цялостен състав, изчезнали бяха само Пламен Шекерджиев, Николай Къртев и Петър Каракашев.
 “Започваме подготовката с две седмици в Пазарджик, по-късно отиваме на 10-дневен лагер в Тетевен, след който се връщаме и започваме с контроли, защото първият мач ни е октомври и е непосредствено за Суперкупата. Ще ни е нужна повече работа от различен път, защото почивката беше по-дълга. Момчетата обаче работиха самостоятелно у дома, имаме задоволително време и се надяваме единствено всички да са здрави. Трябва да сме виновни и да се пазим, като ще се радваме и по опция настоящите ограничения да се трансформират, с цел да може нашите другари и почитатели да са в залата и да ни поддържат, защото това е доста значимо за нас”, съобщи старши треньорът на Хебър Атанас Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР