Хебър и Ботев (Пловдив) излизат един срещу друг в мач

...
Хебър и Ботев (Пловдив) излизат един срещу друг в мач
Коментари Харесай

Хебър и Ботев ще търсят подобрение във формата си със сблъсък помежду си на “Васил Левски”

Хебър и Ботев (Пловдив) излизат един против различен в мач от 15-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора ще започват конфликта между тях в 15:15 часа на Националния стадион “Васил Левски ”. Главен арбитър на срещата ще бъде Драгомир Драганов.

Тимът от Пазарджик не се намира в най-хубавата си форма и сигурно ще желае да реализира прекрасен резултат против “канарчетата ”. “Зелените ” реализираха тъждество в последния кръг против Берое вкъщи, а по-рано през месеца стигнаха и до триумф над Локомотив (София). Въпреки това обаче момчетата на Владо Манчев имат едвам 3 победи и единствено 2 равенства от началото на сезона. Първият триумф за този сезон за Хебър пристигна точно против Ботев на старта на шампионата и в този момент пазарджиклии ще се надяват да повторят това достижение.

Хебър е тимът и с минимум маркирани голове от началото на сезона. Отборът има едвам 8 вкарани попадения, като 4 от тези гола паднаха в последните 3 мача на отбора. За сметка на това “зелените ” имат 30 позволени попадения в своята врата, като по този метод се изравняват със Спартак (Плевен) на дъното по голова разлика (-22).
22  Хебър - Берое
Ботев от своя страна също има какво да усъвършенства откъм резултати. Пловдивчани са в серия от 2 следващи загуби, откакто в последния кръг отстъпиха на Лудогорец, а преди този момент и на ЦСКА - София. След неприятното начало “канарчетата ” все още имат 4 победа и 1 тъждество след 15 мача и заемат 10-ото място в класирането. Интересното в тази ситуация е, че в случай че Хебър победи днешния си конкурент, то пазарджиклии ще изпреварят Ботев и ще ги изпратят в зоната на изпадащите.

“Канарчетата ” подписаха през седмицата и с нов футболист. Това е руснакът Михаил Прокопиев, който е много прочут в своята страна, само че не с футболната си кариера, а с видеата си в TikTok. Явно обаче Миша е впечатлил Желко Копич, откакто подписа контракт с Ботев. Предстои да разберем дали руснакът ще направи своя дебют против Хебър.
 Ботев (Пловдив) подписа с TikTok звездата Миша Ботев (Пловдив) подписа с TikTok звездата Миша
Иначе в групата на пловдивчани се завръща Роберто Пунчец, който изтърпя наказване поради насъбрани картони. Мачът сигурно пропуща Дилан Мертенс, който получи петия си жълт картон против Лудогорец. Голмайсторът Антоан Бароан също е под въпрос, откакто се появиха информации, че той може да остане отвън групата поради неприятна дисциплинираност.
16  Лудогорец - Ботев (Пловдив)
Хебър и Ботев имат едвам 7 мача между тях на равнище хайлайф на България. От тях “канарчетата ” са спечелили 4 от тях, а отборът от Пазарджик - 3. Равенства към момента липсват.

ХЕБЪР - БОТЕВ 

Вероятни сформира:

СЪДИЯ: Драгомир Драганов
СТАДИОН : " Васил Левски ", София
НАЧАЛО: 15:15 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР