Hearts of Iron IV ще получи следващото си допълнение още

...
Hearts of Iron IV ще получи следващото си допълнение още
Коментари Харесай

Hearts of Iron IV: Man the Guns излиза в края на този месец

Hearts of Iron IV ще получи идващото си допълнение още този месец. Paradox Interactive разгласи, че Man the Guns, идващият експанжън за гранд тактиката на студиото ще излезе на 28-ми февруари.

Man the Guns е с морска тема и дружно с него идва и огромно гратис обновяване, което ще показа набор от военноморски аспекти, образованието на моряци и водачи, дружно с нов запас – гориво. Тази съответна характерност идва по гледище на общността на играта и цели да внесе повече натурализъм в борбите, представяйки компликациите, с които би трябвало да се оправят при дългите морски рейдове.

От описанието на Man the Guns излиза наяве, че експанжънът ще предложи задоволително развлечение за всички. Освен новите национални фокуси на Мексико и Холандия, то носи със себе си нови благоприятни условия за вашите адмирали – преодоляване на нови умения и покачване на качествата им. Ще може да си поиграете и с дизайна на вашите кораби, да добавяте нови съставни елементи към остарели корита, да оборудвате подводниците си със стелт системи и други сходни нововъведения. Добавени са и морските мини, с които може да отбраните брега си от вашите врагове и да се опитате да заобиколите техните лични минни полета. Дава ви се опция и за в детайли чертане и следване на направления, което да ви разреши да избегнете среща с врага или да се опитате да го изненадате в най-неподходящия миг. Към плавателните съдове получавате и амфибии за по-разнообразен пердах. От стратегическа позиция, ще може да подадете ръка на държавни управления в заточение, а също така да възстановите остарялата Конфедерация и да предизвикате революция в Съединени американски щати или да форсирате деколонизацията на Британската империя.

Man the Guns беше обявен през май предходната година по време на PDXCON 2018. Експанжънът към този момент е наличен за авансово закупуване от Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР