HDR дисплеят е интегриран в компактен дизайн, наред с оптики

...
HDR дисплеят е интегриран в компактен дизайн, наред с оптики
Коментари Харесай

Nokia 7.1 – първият смартфон с технология с PureDisplay

HDR екранът е интегриран в стилен дизайн, наред с оптики ZEISS

Nokia 7.1 идва с екранна технология PureDisplay с HDR и оптики ZEISS

HMD Global показа неотдавна Nokia 7.1 като първия смарт телефон с технология PureDisplay, която издига гледането на видео до ново равнище с висок контрастност, по-голяма изясненост и усъвършенствани цветове.

HDR екранът на Nokia 7.1 е интегриран в стилен дизайн, наред с двойна съществена камера от оптики ZEISS. Осигурена е поддръжка на технология HDR10, която възпроизвежда видеото с по-висок динамичен контрастност 1 000 000: 1 и по-голяма изясненост, като разкрива детайлите, както в светли, по този начин и в тъмни области, с живи цветове.

Ясният, ослепителен FullHD+ екран с диагонал 5,84 инча и съответствие на страните 19:9 автоматизирано контролира яркостта и контраста, съгласно изискванията на осветяване, с цел да обезпечи жив облик, включително навън, на ярка слънчева светлина или в едва осветена стая. Съдържание, което не е в HDR стандарт, ще бъде преобразувано в действително време благодарение на специфичен 16-битов модул, обработващ милиони пиксели в секунда.

Nokia 7.1 се задвижва от чипсет Qualcomm Snapdragon 636 Mobile, който обезпечава огромен скок в продуктивността. Това го прави отлично решение за стрийминг на наличие в HDR, с първокласно графично показване, дружно с усъвършенствания в успеваемостта на батерията. Портът за бързо зареждане USB-C зарежда до 50% от батерията за 30 минути.

Nokia 7.1 е изработен с висококачествените материали и направа, като са употребявани процеси от бижутерството и скъпите часовници. Смартфонът има полирано железно покритие, а крайният резултат е повърхнина, която отразява единствено следени отражения. Използвани са неповторимите оптични свойства на стъклото за изкривяване и лъчение на дълбоки и неутрални цветове.

Двойното анодирано алуминиево тяло е със скосени оцветени ръбове на корпуса. Целият смарт телефон излъчва чувство за издръжливост, с помощта на прецизната машинна обработка на излетия под налягане алуминиев блок серия 6000.

Новият модел Nokia 7.1 се причислява към смарт телефоните Nokia от фамилията на Android One

Nokia 7.1 разполага с сензитивна 12MP/5MP двойна, съществена камера с оптики ZEISS и два датчика за фокусиране, гарантиращи супер-бърз автофокус, който го отличава от останалите смарт телефони. Както двойната съществена камера, по този начин и 8MP селфи-камерата употребяват изкуствен интелект, с цел да основат артистичен резултат.

Новият смарт телефон има също технология за стабилизиране на картината – Electronic Image Stabilisation (EIS) и 360° високо-чувствителни микрофони за обемен тон.

Новият потребителски интерфейс на камерата дава надзор върху салдото на белия цвят, ISO, величина и скорост на пандиза посредством режима Pro Camera. Режимът на двойно снимане, заздравен с изкуствен интелект, разрешава след това оразмеряване и изрязване на всеки кадър настрана за издание в обществените мрежи непосредствено от приложението на смарт телефона.

Nokia 7.1 се причислява към смарт телефоните Nokia от фамилията на Android One, които идват със програмен продукт утвърден от Гугъл. Тези устройства оферират по-голям размер на пространство за предпазване и по-дълъг живот на батерията, а единствените приложения, които са авансово конфигурирани, включват последните нововъведения с изкуствен интелект от Гугъл.

Nokia 7.1 ще получава ежемесечни актуализации на сигурността, за първите три години, и актуализации на операционната система, за първите 2 години, с програмата Android One. В допълнение, Гугъл Play сканира всички приложения в онлайн магазина и телефона, с цел да подсигурява неговата сигурност.

Nokia 7.1 е подготвен за актуализиране до Android 9, който включва функционалности, подсилени от изкуствен интелект. Те вършат устройството ви по-интелигентно, по-бързо и по-адаптивно при потребление. Функцията за адаптивна батерия, да вземем за пример, лимитира потреблението на сила от приложения, които не се употребяват постоянно.

Смартфонът идва и с две нови аудио екстри към гамата от аксесоари: Nokia True Wireless Earbuds и Nokia Pro Wireless Earphones. С тегло от 5 грама на ухо, Nokia True Wireless Earbuds обезпечават възпроизвеждане на аудио и глас до 3,5 часа. Те могат да се зареждат в придвижване с джобно зарядно устройство за до 16 часа аудио забавление.

Слушалките Nokia Pro Wireless са за дейните почитатели. Свързани с лента, която комфортно пасва към врата, те обезпечават до 10 часа време за възпроизвеждане с едно зареждане. Вградената функционалност за трептения алармира за входящите повиквания. Интелигентните магнитни слушалки могат да се разделят една от друга – те се употребяват за отговор на повиквания или слушане на музика, без да се постанова изваждане на смарт телефона от джоба.

Nokia 7.1 идва през октомври в България в два цветови разновидността – лъскав-тъмносин и вид полирана стомана.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР