HBO води преговори за пилотен епизод на нов сериал развиващ

...
HBO води преговори за пилотен епизод на нов сериал развиващ
Коментари Харесай

HBO подготвя сериал по последната книга на Джордж Р. Р. Мартин „Огън и кръв”

HBO води договаряния за пилотен епизод на нов сериал разрастващ се в света на „ Игра на тронове “, заяви Ентъртейнмънт Уийкли.

Изданието твърди, че новата продукция e основана на последната книга на Джордж Р. Р. Мартин „ Огън и кръв ”, като деяние се развива почти 300 години преди събитията от хитова поредност на HBO и наблюдава интервала на гражданската война сред Ренира и Егон от вкъщи Таргарие, станала известна с наименованието „ Танцът на драконите ”

По първична информация сюжетът на пилотния епизод ще бъде написан от основателят и изпълнителен продуцент на сериала „ Колония “ Райън Кондал, до момента в който самият Мартин ще бъде изпълнителен продуцент на поредицата. От HBO към момента не са коментирали новината.

Това обаче не е първият сериал-предистория на “Игра на тронове ”, поръчан от телевизионната мрежа. Нещо повече, пилотният епизод на прикуъла, прочут под работното име „ Кървава луна “, към този момент е сниман. Действието в него се развива по време на така наречен Епоха на героите и по-конкретно към 8000 година преди събитията от „ Игра на тронове “  в интервала на „ Дългата нощ “, когато белите бродници за първи път атакуват Вестерос.

Продуцент на сериала е Джейн Голдман, която стои зад сюжетите на „ Kingsman: Тайните служби “, „ Мен: Първа Вълна “ и „ Шут в г*за! “. В една от основните функции ще забележим английската актриса Наоми Уотс, известна от от филми като „ Мълхоланд Драйв “ и „ Кинг Конг “, „ Невъзможно “ и „ 21 грама “, като за последните два тя получава номинация за „ Оскар “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР