HBO обяви, че фентъзи драмата Домът на дракона ще се

...
HBO обяви, че фентъзи драмата Домът на дракона ще се
Коментари Харесай

Домът на дракона“ дебютира с близо 10 млн. зрители, в ход е вече втори сезон

HBO разгласи, че фентъзи драмата " Домът на дракона " ще се завърне за втори сезон, откакто предисторията на " Игра на тронове " дебютира с близо 10 милиона фенове в Съединени американски щати.

Действието се развива по-рано в същата галактика на книгите на Джордж Р. Р. Мартин. " Домът на дракона " показва славните дни на предците на известните герои от " Игра на тронове ", като Даенерис Таргариен. Филмът е основан на книгата му " Огън и кръв ".

Завръщането на HBO във Вестерос и пристрастяващата комбинация от задкулисен династии, кърваво принуждение и жесток секс в предисторията на сериала се радва на солидни резултати и като цяло на топли похвали от страна на критиците.

Премиерата на сериала притегли 9,98 млн. фенове в Съединени американски щати, което го прави " най-голямата публика за нов автентичен сериал в историята на HBO ", съобщи притежателят на телевизионната мрежа, WarnerMedia, в изказване по-рано тази седмица.

 Добави изложение

" " се излъчва в продължение на осем сезона сред 2011 година и 2019 година, като се работи и по други спин-офи. Някои анализатори означиха, че това заглавие е привлякло невероятните 17,4 млн. фенове на дебюта на последния си сезон.
Още любопитни кино вести:
Все отново премиерата на " Домът на дракона " съставлява триумф за неотдавна обединената Warner Bros Discovery, която е подложена на интензивно преустрояване, до момента в който се пробва да се ориентира в бързо изменящия се развлекателен пейзаж, доминиран от по този начин наречените " стрийминг войни ".

На 2 септември ще дойде яростна конкуренция в лицето на " Пръстените на властта " - още един епос на дребния екран на тематика мечове и дракони, този път разрастващ се в Средната земя на Дж. Р. Р. Толкин и основан от личната стрийминг платформа Prime Video на колоса Amazon. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР