Хазартният бос Васил Божков, който има 18 обвинения и се

...
Хазартният бос Васил Божков, който има 18 обвинения и се
Коментари Харесай

Божков отказал поддръжка на Манолова за местните избори

Хазартният необут Васил Божков, който има 18 обвинявания и се укрива в Дубай, е отказал поддръжка на някогашния омбудсман Мая Манолова за локалните избори предходната година. Това се схваща от следващата му обява във " Facebook ".

Божков разгласява " за въодушевление " скрийншот от преписка сред него и " B B ", който по думите му е министър председателят Бойко Борисов. На 10 септември 2019 година Божков е написал: " Мая Манолова идва за поддръжка. Отказал съм ѝ “. Няколко часа по-късно е получил сбит отговор: " Blagodaria ".

Само няколко дни преди този диалог Манолова публично разгласи, че ще се кандидатира за кмет на София. На 3 септември тя подаде оставка като омбудсман. Манолова беше главният съперник на Йорданка Фандъкова за кметския пост, която в последна завоюва нов мандат на балотаж с 49.98%. За Манолова гласоподаваха 45.13%.

Миналата седмица водачът на участващата във властта НФСБ Валери Симеонов разгласи, че Васил Божков е финансирал предизборната акцията на Мая Манолова за кмет на София. Тогава някогашният омбудсман съобщи, че ще го съд. " В изказванията на Валери Симеонов няма освен истина, само че е и обикновена логичност. Не е ясно за какво предприемач, получил цялостно обслужване от ръководещата партия ГЕРБ, би финансирал мен, в случай, че претендентът на обслужващата го партия бе Йорданка Фандъкова “, сподели тогава тя.

" Политическите обвързаности са паяжина. Политиците са неспособни, не желаят и не могат да решат проблемите на България. Едни и същи лица се възпроизвеждат и си сменят местата. Като ръководство или съпротива. Времето им изтече ", написа още Божков в сряда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР