Хайнц създава подправка „Кетчуп и привидно ранчо“ за Тейлър Суифт

...
Дори бутилираният кетчуп не е имунизиран от вълнението от възможната
Коментари Харесай

Дори бутилираният кетчуп не е имунизиран от вълнението от възможната романтика между Тейлър Суифт и Травис Келс.

Heinz пуска ограничено издание на сос „Ketchup and Seemingly Ranch“ в чест на двете, като произходът му е изключително онлайн. В неделя Суифт се появи в мача на Kelce в НФЛ, което предизвика слухове, че се срещат. Въпреки това, това, което тя яде в семейния му апартамент, стана вирусно, което според акаунт на фен на Суифт се състоеше от пилешки оферти, кетчуп и „привидно ранчо“.

И така, производителят на кетчуп се присъединява към забавлението с бутилирана подправка, комбинираща двата соса. Хайнц каза на CNN, че произвежда и пуска 100 бутилки сос „Ketchup and Seemingly Ranch“ с шанс скоро да спечели една чрез своя акаунт в Instagram. Допълнителни подробности не бяха публикувани, но Хайнц отбеляза, че е официалният доставчик на подправки на стадион Arrowhead в Канзас Сити.

Heinz пуска подправка в чест на Тейлър Суифт и Травис Келс. Heinz пуска подправка в чест на Тейлър Суифт и Травис Келс. С любезното съдействие на Хайнц

Сосът не е нов. Heinz продава сос „Кранч“ от 2019 г., като компанията го описва като „отличен сос за потапяне за пържени картофи и пилешки хапки“. Версията на Swift обаче идва с персонализиран етикет.

Появата на Суифт в играта на NFL беше хит в повече от един начин. Продажбите на фланелката на Kelce „отбелязаха почти 400% скок в продажбите“ в понеделник, каза Fanatics преди CNN. Дори телевизионните рейтинги сред демографията на нейните фенове скочиха, като Variety съобщи, че мачът в неделя е бил „най-високият сред женските демографски групи във възрастта“ от 12 до 17 години и от 18 до 49 години за седмицата.

Swift е благодат за бизнеса и икономиката като цяло – отвъд само продажбите на фланелки и кетчуп. Турнето Eras на звездата е на път да събере 2,2 милиарда долара от продажби на билети в Северна Америка, превръщайки се в най-доходоносното концертно турне на всички времена. Полученият бум на разходите - за билети, храна, транспорт, хотели и други артикули - беше достатъчно голям, че Федералният резерв на САЩ го отбеляза в скорошен икономически доклад.

За протокола обаче нито Суифт, нито Келси са потвърдили публично, че всъщност се срещат. Kelce каза в своя подкаст тази седмица, че Суифт „изглежда невероятно“ и че приятелите и семейството му нямат какво да кажат за нея освен невероятни неща.

„Ние го правим сценарий, дами и господа“, пошегува се (може би) той. „Беше впечатляващо.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР