Хайди обича да се преоблича, но не само в най-модерните

...
Хайди обича да се преоблича, но не само в най-модерните
Коментари Харесай

Не става дума за палав секс: Млада жена носи памперс и нарича приятеля си "татенце"

Хайди обича да се преоблича, само че освен в най-модерните тоалети, а в и детски дрешки. В частност, 24-годишната жителка на Орегон носи памперси и назовава своя съкровен другар " татенце ", оповестява в. " Дейли Стар ".

" Слагам си памперс, комбинезон и се мажа с всевъзможни детски лосиони. Имам си даже и биберони за възрастни. Това не значи, че употребявам памперсите по предопределение, просто влизам в облик. Също обичам да си играя с играчки, изключително с куклите ", споделя Хайди.
 Фото © MediaDrum World

Хайди твърди, че преструването ѝ на дете няма никакъв полов темперамент. По този метод момичето се пробва да си почива от проблемите на възрастния свят. " Мога да съм глупава и да скачам върху леглото, а от време на време - тиха и сънлива. Когато ставам дребна, не помня за всичките проблеми на възрастните. Също по този начин отивам на срещи на същите като мен малчугани и техните опекуни. Обличаме се, гледаме анимационни филми и вършим всевъзможни бели ", споделя Хайди.
 Фото © MediaDrum World

Съществува цяла субкултура на хора, които обичат да се преобличат като деца. За нея Хайди научава единствено преди години, след което незабавно става неин пълновръстен член. Засека момичето не е готово да опише за увлечението си на своите родители, само че по тази причина пък е напълно открита пред своя обичан и своите другари. " Често ме питат, дали се държа като дете по време на секс. Отговорът ми е " не ". Когато върша секс, постоянно се държа като стара ", споделя Хайди.
 Фото © MediaDrum World

Приятелят ѝ даже ѝ разрешава да го назовава татенце. При това Хайди се облича като дете, даже когато те излизат да се разхождат на открито. По думите на момичето, минувачите реагират на облеклата ѝ извънредно положително, като ѝ се усмихват. " Веднага почувствах облекчение, когато разбрах, че има цяла група хора, които ще ме обичат и одобряват такава, каквато съм ", споделя Хайди.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР