Хайди Клум знае много добре как да привлича погледите към

...
Хайди Клум знае много добре как да привлича погледите към
Коментари Харесай

Хайди Клум разпали мрежата с невиждани СНИМКИ

Хайди Клум знае доста добре по какъв начин да притегля погледите към себе си и да бъде център на вниманието - това са едни от главните аргументи, заради които до ден сегашен русокоската е един от най-успешните модели в света. Нейната хубост и съблазън са от дълго време приети още през 90-те години на предишния век, когато прекосява океана за първи път, твърдо решена да преследва кариера в модата.

През 1993 година тя се озовава в Маями, само че единствено няколко месеца по-късно взема решение да се реалокира в Ню Йорк и се открива в Манхатън. В Голямата ябълка хубостта ѝ не остава незабелязана и графикът ѝ бързо се запълва с фешън задължения, които единствено след 4 години ѝ обезпечават място измежду неустоимите ангели на " Victoria's Secrets ". Тя става един от най-емблематичните модели на марката.

Наскоро Клум се върна обратно в предишното и качи в формалния си профил в Инстаграм няколко фотоси тъкмо от този собствен интервал, с които зарадва феновете си. На единия кадър тя носи напълно пай бял потник, толкоз мощно изрязан, че от него се подава долната част на гърдите ѝ, до момента в който дънките ѝ са с ниска талия. Изображението, на което 20-годишната Хайди предизвикателно облизва устни, разкрива огромна част от съвършеното ѝ тяло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР