Хайди Клум си навлече гнева на мрежата заради палав кадър

...
Хайди Клум си навлече гнева на мрежата заради палав кадър
Коментари Харесай

Палавата Хайди Клум си навлече гнева на мрежата заради секси СНИМКА 18+

Хайди Клум си навлече гнева на мрежата поради своеволен кадър от почивката си. 46-годишният супермодел се любува на живота в компанията на младия си брачен партньор - музиканта Том Каулиц.

След като към този момент не е нужно да крие връзката си, хубавицата не стопира да споделя в Инстаграм фотоси от медения си месец в Италия.

Сред многочислените фотоси и видеа на влюбената двойка, демонстрираща венчалните си халки, вниманието на потребителите бе привлечено от парещ черно-бял кадър.



На него Хайди театралничи на яхтата както майка я е родила, пробвайки се да прикрие прелестите си с хавлиена забрадка. „ Всичко, което виждам, е море”.



Немските й почитатели побързаха да отбележат какъв брой добре наподобява. Англоговорящите обаче се оказаха много остри в изявленията си.

"Всичко, което виждам, е рецесия на междинната възраст ", отбелязва Mavii_ladyy.



"Да, всички сме наясно, че имаш гърди. А в този момент ги скрий и не карай децата си да се срамят от теб. Какъв образец ще им дадеш? ", написа Ingrid_ericsen.

"По дяволите, Хайди, това не ти е новият брой на "Плейбой " ", отбелязва Dj_white_tip.

Някои от феновете на супермодела пробваха да защитят идола си, само че доста малко консуматори се вслушаха в думите им. Голяма част от коментаторите са безапелационни, че многодетни майки на нейните години не би трябвало да се държат по този метод в обществената мрежа.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР