Хайди Клум се впусна в лудешки танц с рапъра Snoop

...
Хайди Клум се впусна в лудешки танц с рапъра Snoop
Коментари Харесай

Хайди Клум танцува провокативно

Хайди Клум се впусна в лудешки танц с рапъра Snoop Dogg. Причината: музикалното видео, което двамата снимаха към " Chai Tea with Heidi " - новата ария на Хайди, която ще бъде включена в идващия сезон на риалити шоуто Germany`s Next Topmodel.
 Хайди Клум и новата ѝ предизвикателна рокля, за която всички приказват
Хайди Клум не обича да носи долни дрехи

Новата обичана рокля на модела

48-годишният супермодел и водещ показа фрагменти от процеса на снимане на музикалното видео в своя Instagram профил.

Това, което незабавно притегля вниманието, е забавният аутфит, който е избрала Хайди. Всъщност, тя оставя малко на въображението с тясната мрежеста рокля, под която прозира секси долни дрехи, а допълнението към това са единствено ботуши над коляното с висок ток.

Snoop Dogg пък впечатлява с съвременна визия - черно яке, допълнено от екстравагантна ярка оранжева кожена яка и кецове в същия ослепителен цвят. И, явно, двамата реализатори откровено се забавляват.

В скорошно изявление Хайди изясни и за какво е решила да запише ария. " Миналата година, когато приключих записите на шестнадесетия сезон на Germany`s Next Topmodel, продуцентите на смешка ми подметнаха концепцията за ново тематично парче към идващия сезон. Реших, че това е занимателна концепция, а и нали постоянно съм отворена към всичко, което е ново и друго. И си споделих: " Да, бих желал да направя това, изключително в случай че е в дует с някой, който същински одобрявам. И който е Snoop Dogg! "

Той пък се съгласява незабавно, кани я в студиото си в Лос Анджелис и стартират работата по песента.
 Хайди Клум, Том Каулиц, ваканцията им и новите секси фотоси на модела
Хайди Клум е по-секси от всеки път

И танцува като за последно

А на занимателния въпрос кой от нейните сътрудници съдии в America`s Got Talent (където Хайди е част от оценяващото жури) би ѝ дал своето утвърждение, в случай че извърши новата си ария в шоуто, Хайди не се поколеба с усмивка да отговори: " Вероятно ще е София (Вергара), тъй като тя постоянно ме поддържа във всичко ново и ексцентрично, което върша ", написа Holliwood Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР