Хайди Клум продължава да е един от най-популярните модели и

...
Хайди Клум продължава да е един от най-популярните модели и
Коментари Харесай

Лени Клум и Хайди Клум заедно в реклама на марката за бельо Intimissimi

Хайди Клум продължава да е един от най-популярните модели и да наподобява все по този начин удивително, макар че не се занимава интензивно с мода от години. Успяла е обаче да съобщи стилния ген и на най-голямата си щерка.

Вече няколко пъти виждаме Лени Клум в разнообразни фешън фотосесии и рекламни акции. Сега можем да й се насладим по долни дрехи в компанията на... майка й. 19-годишната Лени и 50-годишната Хайди вземат участие в есенната акция на Intimissimi.

Виждаме Хайди в нежно бял комплект от бикини и сутиен, до момента в който сексапилната й щерка носи подобен в мрачно розово. Двете се появиха и за старта на акцията на марката за долни дрехи в Берлин в края на предходната седмица.

На изисканата вечеря те още веднъж събраха всички погледи. Този път Хайди беше облечена в розова ултракъса рокля, до момента в който Лени носеше дълга черна, само че транспарантна рокля върху черно долни дрехи.

Лени е щерка на Хайди Клум от връзката й с Флавио Бриаторе. През 2009 година обаче е осиновена от втория брачен партньор на майка си - музикантът Сийл. Двамата със Сийл са доста близки, тя му споделя " баща " и продължава да поддържа връзката си с него и след развода му с Хайди Клум.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР