Хайди Клум призна, че вече не влиза в дънките си,

...
Хайди Клум призна, че вече не влиза в дънките си,
Коментари Харесай

Хайди Клум: Вече не си влизам в дънките - slava.bg

Хайди Клум призна, че към този момент не влиза в дънките си, откакто е качила килограми по време на пандемията. 47-годишният немски супермодел показа, че до момента в който е била заключена със фамилията си в дома си в Лос Анджелис хапвала повече и упражнявала по-малко.

Не влизам в обичаните си дънки към този момент. Ядох повече и упражнявах малко по-малко от нормално, тъй че би трябвало да се върна във форма. Или да си купя по-голям номер дънки, с което съм окей “, сподели пред Sunday Express хубавицата.

Хайди призна, че е удовлетворена, че е качила някое и друго кило и посъветва останалите дами да не се съпоставят и да се обичат.

„ Не се сравнявайте с други. Ако обществените мрежи вършат това мъчно, отдръпнете се от тях за малко. Също по този начин считам, че здравословната връзка с храната оказва помощ на самочувствието. Например, в случай че аз хапвам неприятни неща, след това се усещам подута и не желая да върша нищо. Но в случай че хапна нещо потребно и положително за тялото ми, се усещам цялостна с сила и по-самоуверена “, добави тя.

Клум, която има 4 деца от някогашния си брачен партньор Сийл – Лени (16), Хенри (14), Джона (13) и Лу (10) издаде още, че ѝ е много мъчно да угоди на питателните желания на наследниците си. За да ги стимулира да ядат зеленчуци, тя почнала да отглежда такива в градината си дружно с тях, само че към този момент е уверена, че им е писнало да ги ядат.

„ На децата ми им писна от тиква. Опитах с тиквен самун, мъфини с тиква, тиквена чорба, печена тиква… Но тя не стопира да пораства “, изясни русокоската.

През последните месеци тя и фамилията ѝ следваха прецизно ковид разпоредбите за изолираност и напускаше дома си единствено няколко пъти за фотосите на „ Америка търси гений “, където тя взе участие като арбитър.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР