Хайди Клум е известна като кралицата на Хелоуин, защото всяка

...
Хайди Клум е известна като кралицата на Хелоуин, защото всяка
Коментари Харесай

Голата Великденска провокация на Хайди Клум

Хайди Клум е известна като кралицата на Хелоуин, тъй като всяка година поставя неимоверни старания и не щади средства, с цел да провежда съвършеното празненство с маски и костюми.
 Хайди Клум и изрязаната синя секси рокля, с която се появи на премиите на iHeartRadio
Изрязаната рокля на Хайди Клум, която остави малко на въображението

Изкусителна и провокативна както постоянно

Миналата година напряко надмина себе си с костюма на червей и по този начин ни остави трепетно да чакаме идващия Хелоуин, с цел да забележим с какво ще ни изненада отново. Но Клум не обича единствено Хелоуин, а всички празници.

Великден да вземем за пример също е измежду празниците, които моделът чества и го сподели в профила си в Instagram. Хайди Клум показа фотография, на която виждаме, че е застанала пред басейн в двора на дома си. Но не басейнът притегля вниманието ни, а фактът, че Клум е единствено по бикини и заешки уши.

Описанието е много спестовно, като там откриваме единствено три емотикона - на сърце, заек и слънце. Очевидно Великден не ѝ е чак толкоз драговолно, тъй като този ѝ " костюм " сигурно не е претендирал толкоз труд и средства, колкото тези за Хелоуин.
 Хайди Клум, Том Каулиц и по какъв начин означиха годишнина от сватбата си
Голите празненства на Хайди Клум и Том Каулиц

Торти, балони и доста пристрастеност

В различен пост, отдаден на празника, виждаме по какъв начин децата на Хайди Клум тичат из двора на къщата, с цел да търсят скритите великденски яйца, написа Page Six.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР