Хайди Клум е една от най-известните немски манекенки и жена

...
Хайди Клум е една от най-известните немски манекенки и жена
Коментари Харесай

Когато Хайди Клум събира тен гола

Хайди Клум е една от най-известните немски манекенки и жена със забележителна форма след раждането на четири деца. Повече от 10 години беше част и от ангелите на Victoria`s Secret. Тя е съвсем на 47 (навършва ги на 1 юни), само че наподобява зашеметяващо.

Преди седмица Хайди Клум съумя да предизвика интереса на почитателите си с няколко фотоси по долни дрехи, с които шеговито показва по какъв начин се боядисва в домашни условия по време на карантина.

И в случай че фрагментите ѝ по долни дрехи не бяха задоволителни, с цел да обърнем внимание на съвършените ѝ форми, то този път Хайди Клум се постара да притегли вниманието на всички, като показа няколко фотоси без облекла.

View this post on Instagram
A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on May 28, 2020 at 7:33am PDT

Виждаме по какъв начин моделът събира загар в градината си, като с цел да няма разлики, е решила да се пече без бански. Въпреки че Хайди ловко е съумяла да прикрие интимните си елементи, не може да се отхвърли, че е доста секси.

Същото мнение споделят и многочислените ѝ почитатели, които не пропуснаха в коментар под фотографията какъв брой добре наподобява моделът.
 Хайди Клум и за какво моделът се боядисва по долни дрехи
Когато Хайди Клум се боядисва по долни дрехи

Извънредното състояние постанова изключителни решения
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР