Хайде на чашите, хайде на семките, хайде на локума.Такива призиви

...
Хайде на чашите, хайде на семките, хайде на локума.Такива призиви
Коментари Харесай

Чаша с Нинова и Румен Радев за 5 лв. би кебапчето на Бузлуджа

Хайде на чашите, хайде на семките, хайде на локума.Такива апели се чуваха по каменистия път, водещ към Бузлуджа през днешния ден, по който имаше голяма тълпа от хора, отиващи на поляната, написа Флагман бг.

Семките и локумът добре, само че чашите на събора на Българска социалистическа партия бяха изненада. Те костваха по 5 лв. и бяха с лика на президента Румен Радев, водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, както и на Владимир Путин, на някои от тях бяха изписани и известни послания на другаря Тодор Живков. Всички те се харчеха като топъл самун, съвсем колкото кебапчетата.


Чашите се харчеха като топъл самун на събора

А горе на поляната първите пристигнали разтвориха софрите. Вестник и върху него самун, колбас, домати и ракия. Наздраве за Българска социалистическа партия, се чуваше от всички страни. Имаше и тъпани, и флагове и хоро. Както и дребни чавдарчета. Забелязваше се и многообразие от послания върху червени фланелки.



Симпатизантите на Българска социалистическа партия си пийваха ракийка и замезваха със салатка до момента в който чакат словото на водача


Бургаската група на Бузлуджа бе солидна



Танци, песни хора и превъзбуда при появяването на Корнелия Нинова. Тя бе с управлението на сцената, а вътрешната съпротива в лицето на Красимир Янков, както и неотдавна напусналият Жельо Бойчев - измежду хората на поляната.


Краси Янков бе измежду хората на поляната


Там бе и Жельо Бойчев

Там бе и бургаският народен представител Николай Тишев, който бе придружаван от цялото си семейство. Звездата на Бузлуджа 2018 Горан Брегович запя ритмите си малко след 13 и купонът стартира, само че не на неговата сцена, а на опашките за кебапчета.

Боклук имаше на всяка крачка, само че уредниците успокоиха, че на следващия ден всичко ще е излъскано с напъните на локалната организация Българска социалистическа партия Казанлък.


Не, това не е вестник Работническо дело, прочут ни от Соца, а особено издание за събора на Бузлуджа от 7 юли 2018 година. " Трудът " не бе оценен уместно и пренебрегнат на поляната

Малко след 15 ч. поляната остана празна, а Бузлуджа самотна- ту в слънце, ту в мъгла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР