Хавана. Кубинските власти възнамеряват да търсят нови пазари за развитието

...
Хавана. Кубинските власти възнамеряват да търсят нови пазари за развитието
Коментари Харесай

ТАСС: Министерството на туризма на Куба се концентрира в търсене на нови пазари след забраната на САЩ

Хавана. Кубинските управляващи имат намерение да търсят нови пазари за развиването на туризма след въвеждането на ограничаващи ограничения от страна на Съединени американски щати против острова. Това заяви министърът на туризма на страната Мануел Мареро в обществената мрежа „ Туитър “.
" Като вземем поради ограниченията, оповестени през днешния ден от администрацията на американския президент Доналд Тръмп, ние имаме намерение да работим по-ефективно и да търсим нови пазари, да разширяваме сферата на връзка, изключително в интернет ", написа министърът.
Администрацията на Съединени американски щати разгласи във вторник, че постанова спомагателни ограничаващи ограничения против Куба. Както е посочено от Министерството на финансите на Съединени американски щати, става въпрос за налагане на възбрана за групови пътувания на американски жители в Куба като част от просветителния продан. Освен това се постанова възбрана за пътувания до Куба на частни самолети, както и на пътнически кораби. Тези решения ще влязат в действие на 5 юни.
Кубинският външен министър Бруно Родригес дефинира въвеждането на нови американски ограничаващи ограничения против републиката като желание за намаление на виталния стандарт на кубинците, с цел да се реализиран политически отстъпки от острова.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР