Хасковският хлебозавод е една от най-старите и бързообновяващите се местни

...
Хасковският хлебозавод е една от най-старите и бързообновяващите се местни
Коментари Харесай

Кандидат-кметът Станислав Дечев посети най-голямата фирма за производство на хляб и хлебни изделия в Хасково

Хасковският хлебозавод е една от най-старите и бързообновяващите се локални компании. Това е по този начин, тъй като тук се влагат средства за рационализация на производството, за нови артикули, за нови пазари и не на последно място - влага се и в хората. Така би трябвало да се работи във всеки бранш на публичния живот, с цел да има действителни резултати. Това сподели при визитата си в най-голямата компания за произвеждане на самун и хлебни произведения в Хасково претендентът за кмет Станислав Дечев, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Той и част от бъдещите съветници от листата ГЕРБ посетиха индустриалната част на хлебозавода. Предприятието има потенциал от 80 хиляди хляба дневно при трисменен режим на работа. Сега главните индустриални процеси са автоматизирани и пътят на хляба от брашното до пакетирането се случва без директна човешка интервенция, изясни шефът на завода.



Никой не е по-голям от хляба, по тази причина изпитвам голямо почитание към всеки, който работи тук, сподели при срещите си с работещите в хлебозавода Станислав Дечев. Впечатлен съм от изискванията на труд тук, както и от вложенията, които са направени в завода, акцентира претендентът за кмет на ГЕРБ. Но тук, в региона на хлебозавода и в близкия квартал ни чака доста работа, поради бездействието траяло 20 години, акцентира Станислав Дечев.







Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР