Хасковски зам.-кметове хвърлят оставки От общинската структура на ГЕРБ в

...
Хасковски зам.-кметове хвърлят оставки От общинската структура на ГЕРБ в
Коментари Харесай

Хасковски зам.-кметове хвърлят оставки

Хасковски зам.-кметове хвърлят оставки От общинската конструкция на ГЕРБ в Хасково признаха за напрежение сред партията и кмета на общината Добри Беливанов, който бе повдигнат от тях. Час преди края на работния ден на 25 септември двама от тримата зам.-кметове подадоха оставка. Евгени Консулов и Милена Трендафилова показаха и претекстовете си пред медиите.

Зам.-кметовете в Община Хасково подадоха оставки

" Всяко начало има и своя край. Месеци наред общината се занимава със злословия и интриги , общо взето з анимава се със себе си , вместо да се занимава с действителното решение на проблемите на града ", сподели Консулов.

" До огромна степен сме безсилни да решаваме проблеми , защото действително връзката ни е много влошена и то не от през вчерашния ден ", изясни от своя страна Трендафилова.

В декларация, публикувана от хасковската конструкция на ГЕРБ, се показва, че кметът не се е справил с бедомните кучета, бездействал е по казуса с водата с уран, не се е справил и със снегопочистването предходната зима.

Според хасковския кмет ГЕРБ били анонимници, само че той им дава отговор

Кметът на Хасково е в отпуск и е в чужбина. По телефона за Дарик той съобщи, че не може да направи коментар, тъй като не се е срещнал с претекстовете на заместниците си, а във връзка с декларацията на ГЕРБ той сподели " анонимници ".

Делян Добрев: Не сме анонимници, постъпваме кардинално и почтено

" Не сме вземали към момента решение дали да бъде желана оставката на кмета Добри Беливанов , само че и това е непринуден акт на всеки, от който проличава неговият морал " - по този начин националният представител и регионален координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев разяснява размяната на позиции в медиите с кмета Беливано в и добави: " Аз считам, че ние постъпваме кардинално и почтено, споделяме какви са проблемите, заявяваме нашето отношение към тях. Много е тъпо, че това се случва, само че аз самият ще продължа да оказвам помощ на града, както съм го правил постоянно ".
 
ГЕРБ-Хасково няма да желае оставка на кмета Беливанов към този момент

Дано нещата продължат да се развиват в вярната посока, споделя още Добрев и признава, че за жалост е черноглед.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР