Хасково. Заместник-кметът на община Хасково Динко Тенев поздрави днес актрисата

...
Хасково. Заместник-кметът на община Хасково Динко Тенев поздрави днес актрисата
Коментари Харесай

Заместник-кметът на Хасково Динко Тенев поздрави арт-директора на театър „Дани и Деси“ за отличното представяне в Малайзия

Хасково. Заместник-кметът на община Хасково Динко Тенев поздрави през днешния ден актрисата Таня Евтимова за блестящото показване на спектакъл „ Дани и Деси “ на Световния куклен карнавал в Борнео – най-големият остров на Малайзия, оповестиха от общината . Хасковската куклена натрупа показа освен Хасково, само че и България, на влиятелния сценичен конгрес в Борнео.

Участието на „ Дани и Деси “ в Малайзия е подкрепено от националния фонд „ Култура “, а пиесата, която завладя публиката е „ Принцеса Капчица “. „ За Хасково представянето на „ Дани и Деси “ е изключителна горделивост и авторитет, самопризнание за гения на нашите актьори и за цялата културна общественост на Хасково. Благодаря на Таня Евтимова и на нейния екип за изобретателната работа и креативния възторг. Вярвам, че „ Дани и Деси “ ще продължат да бъдат една от културните емблеми на Хасково и ще радват публиката освен по света, само че все по-често и на хасковска сцена “, сподели заместник-кметът Динко Тенев. Той изненада актрисата и нейния екип по време на конференция и й връчи дарове от името на община Хасково.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР