Хасково. Протестиращи се срещнаха с директора на ОДМВР старши комисар

...
Хасково. Протестиращи се срещнаха с директора на ОДМВР старши комисар
Коментари Харесай

Хасково: Протестиращи се срещнаха с директора на ОДМВР старши комисар Ангел Цанков и началниците на полицейските управления

Хасково. Протестиращи се срещнаха с шефа на ОДМВР старши комисар Ангел Цанков и началниците на полицейските ръководства. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Днес на поискана от протестиращите среща в постройката на хасковската полиция с шефа на ОДМВР - Хасково старши комисар Ангел Цанков и началниците на полицейските ръководства се реализира съглашение, че при митингите няма да бъдат нарушавани законите. Обсъдени бяха и разновидности за недопускане на нарушавания и по Закона за придвижване по пътищата. Недоволстващите бяха безапелационни, че първичните им планове за затваряне на границата с Турция няма да бъдат осъществени. Един от уредниците удостовери, че задачата им е да доближат до Свиленград, където ще проведат спокойно шествие за изложение на гражданските им позиции. Старши комисар Цанков съобщи, че при възможни нарушавания и изкуствено ескалиране на напрежението ще бъде прибавен законът в цялата му суровост.
Малко по-късно шефът на регионалната дирекция се срещна и с кметовете на общините в региона. Те разискаха координацията и методите за продан на информация между тях при нарушавания на Закона за събранията, митингите и манифестациите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР