Хасково. Около 2,5 млн лева са отделени за асфалтиране на

...
Хасково. Около 2,5 млн лева са отделени за асфалтиране на
Коментари Харесай

Хасково: Около 2,5 млн. лева са отделени за асфалтиране на пътищата на територията на общината

Хасково. Около 2,5 млн лв. са отделени за асфалтиране на пътищата на територията на община Хасково. Част от ремонтите завършиха, оповестиха от пресцентъра на Общината . 16 улици са ремонтирани в Хасково по контракт за към 1 милион лв.. Асфалтирани са близо 24 хиляди квадратни метра. Освен улици в града са запълнени пукнатини по велоалеята в парк „ Кенана ”, а най-компрометираните сектори от нея в посока „ Сивата вода ” са напълно преасфалтирани. Ремонтиран е и пътя около Дома за остарели хора.
Приключва асфалтирането и на общинската пътна мрежа. Обновени са повече от 30 хиляди квадратни метра от пътищата в общината. От тях над 15 хиляди квадратни метра са от пътя за село Гарваново. Там текат довършителни работи, следва насипване на банкета и разчистване на канавките. За ремонтите на общински пътища са планувани повече от 1 милион лв..
Община Хасково подписа контракт с реализатор на социална поръчка за ремонт на улици в селата за над половин милион лв.. Предвидени са поправки на улиците във всички села на общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР