Хасково. Контрабандната валута е открита в дамската чанта и бельото

...
Хасково. Контрабандната валута е открита в дамската чанта и бельото
Коментари Харесай

Хасково: Контрабандна валута за 50 000 лева е открита в дамската чанта и бельото на 51-годишна жена, преминаваща МП „Капитан Андреево”

Хасково. Контрабандната валута е открита в дамската чанта и бельото на 51-годишна жена, пътуваща в рейс с турска регистрация, оповестиха от Агенция „ Митници ” . Вчера на Министерство на правосъдието „ Капитан Андреево ” към 23.00 часа на изходящо трасе идва рейс, пътуващ от Сърбия за Турция. Шофьорът и пасажерите декларирали пред българските митнически чиновници, че не придвижват нищо за обявление. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция. При последвалата инспекция и персонален обзор на една от пътничките, сръбска гражданка, са открити недекларирани 26 000 евро в разнообразни купюри. От тях 10 000 евро са били увити в памперс, намиращ се в дамската й чанта и 6 000 евро са пренасяни в портмонето. При персонален обзор в сутиена и бикините на дамата, са открити още 10 000 евро.
Срещу сръбската гражданка с букви E.T е формиран акт за нарушаване на Валутния закон и Закона за митниците. Недекларираната валута е конфискувана и предстои на лишаване в интерес на страната. По случая ще бъде формирано административно-наказателно произвеждане.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР