Хасково. Коледните и Новогодишните тържества в Хасково ще бъдат украсени

...
Хасково. Коледните и Новогодишните тържества в Хасково ще бъдат украсени
Коментари Харесай

Хасково: Коледните и Новогодишните тържества в града ще бъдат украсени от множество събития

Хасково. Коледните и Новогодишните тържества в Хасково ще бъдат украсени от голям брой събития. Традицията ще бъде спазена и на през днешния ден в изложба „ Форум “ ще бъде открита Коледната галерия на Дружеството на Хасковските художници, оповестиха от пресцентъра на общината .
Акцент е Коледният концерт на Камерния и Народния оркестър към Общината взаимно с Теодоси Спасов и квартет „ Българска младши “, който е плануван за 21 декември от 18.00 часа в залата на ДКТ “Иван Димов “. На 23 декември от 11.00 часа в театъра е Магическия театър с Ненчо Илчев от „ Комиците “ с присъединяване на балет „ Тангра “.
На 26 декември от 11.00 часа на площад „ Свобода “ ще се организира вторият Фестивал на коледарските и маскарадните групи. Същият ден от 19.00 часа в зала „ Дружба “ е концерта на групите „ Диана експрес “ и „ Тоника Домини “.
Павел и Венци Венц ще гостуват в Хасково на 28 декември, като концертът е от 19.00 часа в зала „ Дружба “. Публиката ще може да се срещне тогава още веднъж и със своите любимци от „ Different Highway “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР