Хасково. Коалиция БСП за България входира листата си за народни

...
Хасково. Коалиция БСП за България входира листата си за народни
Коментари Харесай

„БСП за България” и АБВ регистрираха листата си в Хасково

Хасково. Коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” входира листата си за народни представители в 29 МИР - Хасково. Документите за регистрация бяха импортирани в Районната изборна комисия от лидера на листата Владимир Маринов от АБВ, Смиляна Нитова, която е втора и претендентите Иван Педев и Пламен Панев. Те бяха придружавани от регионалния ръководител на партията в Хасково Емилия Масларова. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ .

„ Тръгваме към победа. Входирахме листата под №6 и имам вяра, че резултатът ще е като за отличници, на 11 юли ще се поздравим с триумф. Да му мислят другите ”, сподели след регистрацията лидерът на листата Владимир Маринов. „ Участвам в тази акция с отговорно отношение и имам вяра, че листата на коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” е победният екип за Хасково ”.

В листата влизат 12 претенденти за народни представители.

„ Има сила в цялата област, както прочувствено, поради лявото обединяване, по този начин и електорално. Убедена съм, че това са знаци, които приказват за мъдрост. В политиката човек би трябвало да е посланик и да работи с кадифени ръкавици. С обединяването сред Българска социалистическа партия, Политическа партия АБВ, партията на Георги Кадиев и останалите съдружни сътрудници, ние сложихме кадифените ръкавици. Историята остана, като образец и урок, а ние през днешния ден гледаме напред ”, разяснява Областният ръководител на партията в Хасково Емилия Масларова.

В Хасково и региона коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” ще организира положителна акция, а на 11 юли хората ще оценят какво им се предлага.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР