Хасково. Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави участниците в

...
Хасково. Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави участниците в
Коментари Харесай

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави участниците в Първия международен форум за кариерно сътрудничество „Атмосфера БЪДЕЩЕ“

Хасково. Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави участниците в Първия интернационален конгрес за кариерно съдействие „ Атмосфера БЪДЕЩЕ “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

Проектът се реализира от Община Първомай и локалните учебни заведения, а хазаин на днешната среща, отдадена на ранното кариерно образование на децата от предучилищна възраст, беше хасковската детска градина „ Слънце “. В срещата участваха представители на сътрудниците от Центъра за планово творчество „ Старт Про “ към Московския държавен педагогичен университет, на образователни и детски заведения от Първомай и Хасково.

Станислав Дечев поздрави участниците във форума и акцентира, че образованието ще остане главен приоритет в работата му и като кмет. „ Защото като регионален шеф аз работих за стимулиране на професионалното обучение и връзката на бизнеса с учебните заведения, с децата и родителите. Но в този момент като кмет на Община Хасково към този момент отправям вниманието си към предучилищното, началното и главното обучение. Защото Вашите хрумвания за ранно кариерно насочване на децата, посредством провокиране на интереса им към другите специалности, са работещи и дават отговор на динамичността на нашето време “, сподели още кметът на Хасково.

Станислав Дечев благодари на екипа на Детска градина „ Слънце “ за дейната работа и акцентира, че чака идващият хазаин на „ Атмосфера БЪДЕЩЕ “ да бъде Хасково.

Утре просветителният конгрес в Първомай продължава със среща на тематика „ Кой кой е и какъв е? “ В нея вземат участие възпитаници от Професионалната гимназия по превоз и земеделски технологии „ Н.Вапцаров “ - Хасково.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР