Хасково. ФК Хасково“-жени отстъпи на Лестър с 0 на 5

...
Хасково. ФК Хасково“-жени отстъпи на Лестър с 0 на 5
Коментари Харесай

Община Хасково: ФК „Хасково“-жени отстъпи на Лестър с 0 на 5

Хасково. ФК „ Хасково “-жени отстъпи на Лестър с 0 на 5 в другарски мач. Срещата се игра в столицата във футболната академия „ Царско село “, където тима от побратимения на Хасково британски град взе участие във Международен футболен шампионат за дами. Срещата бе проведена със съдействието на кмета на Хасково Добри Беливанов и Джон Таусенд, заместител ръководител на Търговско-промишлената палата на Лестър. Това оповестиха от пресцентъра на Община Хасково .
От ФК Хасково регистрират доста положително показване на девойките. Те са получили отлични мнения и поздрави от Сю Фопкс, секретар на ФК Лестър-жени. Лично Стийв Грейфорд президент на клуба е връчил топка с подписите на играчите на Лестър на капитана на хасковския отбор Мелиса Адемова. Президента на Лестърския клуб е бил впечатлен и наградил и вратарката на Хасково ШенайКадир. Двата отбора са се разделили с заричане за посещаване в Хасково и покана за контролна среща мужду двата тима в Англия.
Хасковските девойки са извънредно щастливи, че са имали опция да играят против Лестър. Според тях това е доста добър опит, който им дава доста самочувствие за бъдещи срещи.
ФК „ Хасково “ бе в състав. Мелиса Севалова Ахмедова, Мариана Миткова Стоилова, Здравка Веселинова Здравкова,. Фатме Гюгчен Ферад, Денис Красимирова Нанчева, Шенай Шенол,Зелиха Мухсин Кадир, Малина Герганова, Еми Карамфилова Тимарова, Михаела Веселинова Палабойкова,Анета Кирилова Славова, Паолина Георгиева Найденова,Анна Йовкова Бакалска, Дария Петрова Стоева, Хелин Рушен Али, Марина Николаева Дерлаева, Кристина Димитрова Чакърова=
Треньор на хасковския тим е Вълчо Димитров, президент на клуба е Илиян Киряков
Видео от срещата е качено на фейсбук страницата на тима на Лестър:
https://www.facebook.com/Leicester-City-Ladies-FC-1156740417679216/.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР